Contact Us
Klitoros 26. Peristeri 121 32
info@carnaby.gr
Tel: +30 210 57 51 049

Ξανθιστική κρέμα σώματος: Πότε τη χρειάζεσαι;

Ξανθιστική κρέμα σώματος: Μια εναλλακτική μέθοδος «απαλλαγής» από την έντονη τριχοφυΐα, η οποία δεν περιλαμβάνει αποτρίχωση. Η ξανθιστική κρέμα σώματος, έχει γίνει αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και έχει το δικό της φανατικό κοινό. Πότε όμως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε; Σε ποιες περιπτώσεις είναι πιο αισθητά και ορατά τα αποτελέσματα της; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά της έναντι της αποτρίχωσης και γιατί να την προτιμήσετε; Στο παρόν άρθρο, θα σας λύσουμε κάθε πιθανή απορία γύρω από την ξανθιστική κρέμα σώματος και τη χρήση της.

Ποιους αφορά η ξανθιστική κρέμα σώματος;

Η ξανθιστική κρέμα σώματος δίνει την αίσθηση της αποτρίχωσης με άμεσα ορατό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον σε κάποια από τις ακόλουθες περιπτώσεις από άτομα που:

 • Δεν είναι οικεία με την ιδέα της αποτρίχωσης.
 • Φοβούνται ή θεωρούν πως θα πονέσουν υπερβολικά.
 • Θεωρούν ότι το διάστημα μεταξύ των δύο αποτριχώσεων είναι μεγάλο καθώς διαθέτουν πολύ κοντές τρίχες που δεν μπορούν να αφαιρέσουν οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτρίχωσης.
 • Έχουν ανοιχτόχρωμο δέρμα και μπορούν να επωφεληθούν στο ακέραιο από το άνοιγμα του χρώματος της τρίχας.

Ξανθιστική κρέμα σώματος: Τα υπέρ και τα κατά

Η ξανθιστική κρέμα σώματος, παρουσιάζει μια σειρά από προτερήματα αλλά και μειονεκτήματα, σε σύγκριση με την αποτρίχωση.

Τα πλεονεκτήματα είναι τα ακόλουθα:

 • Δεν πονάει καθόλου.
 • Είναι πάρα πολύ απλή στη χρήση της.
 • Συνήθως, είναι πολύ ασφαλής η συχνή εφαρμογή της, ακόμα και σε εβδομαδιαία βάση.
 • Δεν αφήνει σημάδια ή μικροπληγές και δεν αποχρωματίζει το δέρμα.
 • Είναι αρκετά οικονομική.
 • Περιορίζει αισθητά το πόσο ορατή είναι η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, χωρίς τη διαδικασία του ξυρίσματος, της αποτρίχωσης με ταινία ή του λέιζερ.

Όσον αφορά στα μειονεκτήματα, αυτά είναι τα εξής:

 • Δεν αφαιρεί τις τρίχες, απλά τους αλλάζει χρώμα.
 • Συνήθως δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στα άτομα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα ενώ δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μακριές και χοντρές τρίχες.
 • Τα αποτελέσματά της, είναι προσωρινά.

Ξανθιστική κρέμα σώματος: Η πρόταση της Carnaby

Η πρόταση των ειδικών, είναι η ξανθιστική κρέμα Magic Blond των Εργαστηρίων Carnaby. Με αυτήν, θα ξανθίσετε ακαριαία την τριχοφυΐα στα σημεία που θέλετε. Επιπλέον, εξαφανίζει ακόμη και τις πιο σκουρόχρωμες τρίχες, αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλή και αναζωογονημένη, χωρίς να αλλοιώνει το φυσικό χρώμα της, χάρη στο φυσικό εκχύλισμα Βισαβολόλης.

The Magic Blond, πέρα από την ξάνθιση των τριχών στο σώμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προσοχή και στο πρόσωπο για να αναδείξει μια πιο λεπτή και φυσική εμφάνιση των φρυδιών, του μουστακιού (τριχοφυΐα άνω χείλους) και των φαβοριτών. Η χρήση της σε αυτές τις περιοχές μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια πιο ομοιόμορφη και φωτεινή εμφάνιση, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας με ένα άμεσο αποτέλεσμα.

Η απαλή αποχρωστική κρέμα Magic Blond είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα των Εργαστηρίων Carnaby. Θα τη βρείτε με ανανεωμένη σύνθεση και εμπλουτισμένα συστατικά για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, σε 2 συσκευασίες: Τη μικρή των 30 και τη μεγάλη των 130 γραμμαρίων.

Θυμηθείτε πάντα να ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και να εφαρμόζετε μια μικρή ποσότητα του προϊόντος για δοκιμαστική εφαρμογή σε ένα σημείο του σώματος προκειμένου να εξασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει ανεπιθύμητη αντίδραση.

Carnaby: Αποτριχωτικά προϊόντα που κάνουν τη διαφορά

Δουλεύουμε επί καθημερινής βάσης στους πιο έντονους ρυθμούς προκειμένου να διευρύνουμε διαρκώς την προϊοντική μας γκάμα. Με υπευθυνότητα, σύνεση και επαγγελματισμό σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να φτάνουμε στα ελληνικά νοικοκυριά μέσα από το δίκτυο των συνεργατών μας. Δίνουμε το 100% μας ώστε να ανταποδώσουμε την επιλογή του καταναλωτή και των καταστημάτων που μας δείχνουν εμπιστοσύνη και στήριξη. Στόχος μας είναι να αναδεικνύουμε τις ομορφότερες πτυχές της προσωπικότητάς σας και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτόν.

Μοιράσου το με τους φίλους σου

Σχετικά άρθρα

Instagram Feed

Preloader image