logo

Προβλέψεις ζωδίων για το 2019

ζώδια, 2019, προβλέψεις, γυναίκα

Ο πρώτος μήνα του νέου έτους φτάνει σιγά- σιγά στο τέλος του. Είναι ίσως μία καλή στιγμή να ρίξουμε μια ματιά στις προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, σχετικά με το 2019.

Κριός

Συνεχίζονται και το νέο έτος οι σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας που ξεκίνησαν από το 2018 αν και δεν αναμένεται να βρεθείς προ μεγάλων εκπλήξεων καθώς οτιδήποτε συμβεί φέτος είναι αποτέλεσμα αποφάσεων της περασμένης διετίας.

Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις η χρονιά δεν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο. Ενδέχεται να υπάρχουν διενέξεις, ενώ την άνοιξη επανεξετάζεις αρκετές από τις επιλογές που έχεις κάνει και σε ερωτικό αλλά και σε φιλικό επίπεδο. Τα πράγματα δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους από τον Σεπτέμβριο. Μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές.

Στα επαγγελματικά τώρα, όλα δείχνουν πως βαίνουν καλώς και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις και κάποιες «τρύπες» που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα προς τους τελευταίους μήνες του χρόνου ετοιμάζεσαι για μεγάλες αλλαγές στην καριέρα σου.

Ταύρος

Στο ξεκίνημα της χρονιάς ορισμένες σημαντικές συζητήσεις που θα έχεις θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στις προσωπικές σου σχέσεις. Το ευχάριστο είναι πως κάπου στην άνοιξη θα αρχίσουν να μειώνονται οι ανησυχίες που είχες σχετικά με κομμάτια από το παρελθόν. Μεγάλη προσοχή όμως από τον Μάιο και έπειτα πρέπει να δείξεις στο κομμάτι της ζήλειας και της κτητικότητας που παρουσιάζεις και εν μέρει έχει να κάνει με την ανασφάλειά σου.

Στο επαγγελματικό κομμάτι τα πράγματα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο τόσο για εσένα όσο και για τον σύντροφό σου, ενώ κάπου στο καλοκαίρι αναμένεται να υπάρξουν προτάσεις τις οποίες θα αρνηθείς κυρίως λόγω του ότι προτιμάς να μην ρισκάρεις και να μείνεις στην ασφάλεια που έχεις.

Στο κομμάτι της υγείας είσαι αρκετά ευάλωτη κυρίως λόγω του έντονου στρες και άγχους που έχεις και πρέπει γενικά να μην αγνοήσεις ότι φόβους έχεις αυτή τη χρονιά.

Δίδυμος

Πρόκειται για μία χρονιά που σε προσωπικό επίπεδο αναμένεται να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς εμφανίζονται άνθρωποι. (συνάδελφοι, σύντροφοι, φίλοι) που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος πρέπει να θυμάσαι πως το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν αξίζει και παρότι φαίνεται δύσκολο σταδιακά από το καλοκαίρι ανοίγει ο δρόμος για μία σοβαρή δέσμευση.

Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, το 2019 είναι ένα έτος στο οποίο πρέπει να προσέξεις, αφού ξεκινάει με αρκετές σπατάλες και μάλιστα το καλοκαίρι οι οικονομικές ανησυχίες κορυφώνονται και τελικά η κατάσταση θα αρχίσει να διορθώνεται από τον Δεκέμβριο.

Τέλος, στο κομμάτι της υγείας πρέπει να δώσεις προσοχή στο άγχος και το στρες που σε διακατέχει, να προσπαθήσεις να κάνεις τακτικά μασάζ, κυρίως στον αυχένα και τους ώμους και να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη διατροφή σου.

Καρκίνος

Μέσα στο 2019 αναμένεται να αλλάξουν αρκετά πράγματα τόσο στο κομμάτι των συνεργασιών όσο και στο ερωτικό. Στα προσωπικές σχέσεις προβλέπεται μία χρονιά σχετικά δύσκολη αφού πλέον καταλαβαίνεις τι αξίζεις και ζητάς περισσότερα από τους άλλους. Κι ενώ την άνοιξη φαίνεται πως βάζεις τα πράγματα σε μία σειρά, νέα προβλήματα θα προκύψουν το καλοκαίρι και αναμένεται να διορθωθούν από το φθινόπωρο.

Στο επαγγελματικό κομμάτι βρίσκεσαι σε μία πολύ καλή φάση, έχεις πολύ δουλειά αλλά κάνεις πράγματα που σου αρέσουν και αυτό σε κρατάει αναζωογονημένο, ενώ και οι οικονομικές απολαβές πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Στο κομμάτι της υγείας το 2019 παίρνεις τα πάνω σου, θα φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου και καλό θα είναι να αποφύγεις τις πολύ μεγάλες υπερβολές.

Λέων

Αν είσαι ελεύθερος, σου έχουμε ευχάριστα νέα, καθώς το 2019 αναμένεται να είναι η χρονιά σου! Ετοιμάσου λοιπόν για μεγάλους έρωτες. Βέβαια την άνοιξη αναμένεται να υπάρξει μία περίοδος αμφιβολίες, φάσης «που οδεύουμε», αλλά θα είναι πρόσκαιρες σκέψεις οι οποίες μετά το φθινόπωρο θα αποχωρήσουν.

Στα επαγγελματικά αναμένεται να είναι ένα γεμάτο έτος, το οποίο σε γενικές γραμμές θα έχει πολύ δουλειά και τρέξιμο αλλά παράλληλα και δημιουργικότητα. Όμως το καλοκαίρι θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες θα λυθούν οριστικά μετά τον Σεπτέμβρη.

Σε ότι έχει να κάνει με την υγεία, μέσα στο 2019 αναμένεται να παρουσιάσεις αρκετά μικροπροβλήματα, με την διάθεσή σου να είναι ανεβασμένη αλλά με το σώμα να δυσκολεύεται να ακολουθήσει.

Παρθένος

Το 2019 ξεκινάει με περίεργο τρόπο για εσάς σε ότι έχει να κάνει με τις προσωπικές σχέσεις, ενώ την άνοιξη έρχονται σημαντικές αλλαγές με συγγενικά πρόσωπα και παρέες. Παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για το ερωτικό σκέλος, αποφάσεις όμως οι οποίες αναμένεται να δοκιμαστούν μέσα στο καλοκαίρι. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος για απρόσμενα πράγματα και καταστάσεις, οι οποίες θα ομαλοποιηθούν από τον χειμώνα και μετά.

Στο επαγγελματικό σκέλος, στο πρώτο κομμάτι του χρόνου δεν θα είσαι ικανοποιημένη από όσα συμβαίνουν στο εργασιακό περιβάλλον και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή μέχρι να στρώσουν τα πράγματα. Μία διαδικασία που μπορεί να κρατήσει αρκετούς μήνες.

Στο κομμάτι της υγείας όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Το καλοκαίρι βέβαια ενδέχεται να προκύψουν ορισμένοι πειρασμοί τους οποίους πρέπει να αντιμετωπίσεις.

Ζυγός

Ο Ιανουάριος που πέρασε δεν ήταν και ο καλύτερος δυνατός σχετικά με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Σταδιακά προκύπτει όμως κάτι καινούριο, το οποίο χρειάζεται χρόνο για να μπει σε στέρεες βάσεις και το τέλος του χρόνου θα σε βρει πιο ώριμη από ποτέ και έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Στο προσωπικό σκέλος βρίσκεσαι σε συνεχόμενα διλήμματα. Ειδικά το καλοκαίρι φτάνουν σε σημείο να αποπροσανατολίζεσαι από το στόχο σου και τελικά να βρίσκεις ξανά το δρόμο σου μετά τον Οκτώβριο.

Ως προς την υγεία, ότι κάνεις το κάνεις με μεγάλη ένταση και πίεση που φέρνει άγχος και στρες. Γενικά το ανοσοποιητικό σου δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση και γι΄αυτό πρέπει να προσέχεις ακόμα και τις πιο μικρές ενοχλήσεις. Σημαντικό να μην ξεχνάς και το κομμάτι της ψυχολογικής υγείας.

Σκορπιός

Ξεκινώντας η χρονιά προσπαθείς να διατηρήσεις ορισμένες ισορροπίες στο κομμάτι των σχέσεων με συγγενείς και φίλους. Σε ότι έχει να κάνει με το ερωτικό κομμάτι όταν έρθει ο Οκτώβριος θα καταλάβεις ότι δύσκολα το όνειρο και η πράξη μπορούν να συμβαδίσουν.

Στα επαγγελματικά έχεις πολλές προτάσεις και συζητήσεις αλλά θα πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου ώστε να κρίνεις τι αξίζει και τι όχι. Το καλοκαίρι αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και από φθινόπωρο θα εδραιωθεί μία νέα κατάσταση.

Ως προς την υγεία, το 2019 πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, αφού η υπερβολική χαλάρωση και καλοπέραση δεν είναι δύσκολο να οδηγήσει σε υπερβολές και σε μη λελογισμένες αποφάσεις.

Τοξότης

Οι τοξότες θα μπείτε στο νέο έτος με μεγάλη αυτοπεποίθηση στο σκέλος των προσωπικών σχέσεων, όμως οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν από την άνοιξη και έπειτα. Από το φθινόπωρο και έπειτα θα βρεις ξανά ένα μέτρο και θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις επιλογές που θα παρουσιαστούν.

Στα επαγγελματικά είστε λιγάκι στρυμωγμένα στην αρχή της χρονιάς. Όμως με δυνατό χαρτί τις συνεργασίες που θα προκύψουν αλλά και την ικανότητά σας σε αυτές, θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε.

Όσον αφορά την υγεία, χρειάζεται να δείξεις προσοχή για πιθανούς τραυματισμούς και συνιστούμε να μην αφήνεις την αυξημένη αυτοπεποίθησή σου να σε οδηγεί σε υπερβολές σε σχέση με το φαγητό και το ποτό.

Αιγόκερως

Το θέμα των σχέσεων είναι ιδιαίτερα σημαντικό το 2019 και είναι κάτι που θα φανεί από την αρχή του 2019. Η άνοιξη θα σε ταρακουνήσει λίγο από αυτά που έχεις συνηθίσει. Όμως το καλοκαίρι θα επιστρέψεις στις γνωστές καταστάσεις, ενώ τον Δεκέμβριο θα υπάρξει μία τομή που θα αλλάξει πολλά!

Στα επαγγελματικά μπορεί στο ξεκίνημα να νιώθεις λίγο ριγμένος, αλλά από την άνοιξη θα ορθοποδήσεις και θα ανταμειφθείς και χρηματικά. Το αρνητικό είναι πως από το Φθινόπωρο δείχνει θυσιάζεις κάποια πράγματα με στόχο μόνο την κερδοφορία.

Στο κομμάτι της υγείας χρειάζεσαι περισσότερη επαφή με τη φύση και να αποκτήσεις μία διαφορετική αντίληψη για την υγεία σου.

Υδροχόος

Σας περιμένει μία δύσκολη αρχή στο 2019 και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων αναμένεται να τρέχεις και να μη φθάνεις. Βέβαια σταδιακά θα στρώνουν τα πράγματα είτε με τον τωρινό σύντροφο, είτε με τον μελλοντικό. Μέσα στο 2019 θα εκτιμήσεις και θα πάρεις και σημαντικές αποφάσεις για άτομα με τα οποία συναναστράφηκες το 2018.

Στο επαγγελματικό κομμάτι είσαι χωμένη στη δουλειά και δεν έχεις ελεύθερο χρόνο, αλλά θα ανακάμψεις με τη βοήθεια των συνεργατών. Ενώ σε σχέση με τα οικονομικά συνεχίζουν να υπάρχουν και τα πάνω και τα κάτω.

Στο κομμάτι της υγείας σε γενικές γραμμές και όσον αφορά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δείχνεις σε καλή κατάσταση. Όμως αυτή η εικόνα δεν συμβαδίζει με το εσωτερικό γι΄αυτό χρειάζεται ανάλογη προσοχή.

Ιχθύς

Ξεκινώντας η νέα χρονιά θα στρέψεις την προσοχή σου στα ερωτικά, στο σύντροφό ή και στα παιδιά σου αν έχεις. Την άνοιξη την προσοχή σου απορροφά περισσότερο η σχέση που έχεις με συγγενικά σου πρόσωπα. Eνώ το καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι πιο ανάλαφρα, με τον επόμενο χειμώνα να φέρνει νέες γνωριμίες.

Στα επαγγελματικά είναι σημαντικό το 2019 να μην είσαι κλειστόμυαλη. Nα έχεις ανοιχτούς ορίζοντες ώστε να εκτιμήσεις τις προτάσεις που ενδέχεται να προκύψουν. Διλήμματα θα υπάρξουν αρκετά, αλλά το θετικό είναι πως την άνοιξη θα έχεις τη δυνατότητα να καλύψεις αρκετές «τρύπες».

Τέλος, η μεγάλη πρόκληση στο κομμάτι της υγείας είναι να καταφέρεις να χαλιναγωγήσεις το άγχος και τη νευρικότητά σου. Γενικά είναι σημαντικό να δείξεις έναν ρεαλισμό στο θέμα της υγείας και να μην κάνεις του κεφαλιού σου.

Comments are closed.