logo

Ευαίσθητες περιοχές

αποτρίχωση, κερί, επιδερμίδα, ομορφιά, wax, depilation, skincare

Η ολοκληρωμένη περιποίηση του δέρματος είναι πολύ σημαντική. Κανείς δεν θέλει να έχει μαζί του στις διακοπές ξυραφάκια και να ξυρίζει τις μασχάλες ή το μπικίνι κάθε μέρα. Το να ξυρίζετε τις μασχάλες σας με ξυραφάκι, μπορεί να είναι μια εύκολη λύση, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αίσθηση απαλότητας θα διαρκέσει μόνο για μερικές ώρες. Αργά το βράδυ, μπορεί να αποκαλυφθεί η αντιαισθητική πραγματικότητα.

Το ίδιο θα συμβεί το καλοκαίρι και με το μπικίνι. Το πρωΐ, που θα είστε φρεσκοξυρισμένη θα νοιώθετε αυτοπεποίθηση και θα φορέσετε το αγαπημένο σας μαγιό, αλλά το βράδυ ή το επόμενο πρωϊνό θα είστε αναγκασμένες να ξυρίσετε και πάλι την περιοχή. Επίσης με το ξύρισμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσετε τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά και δημιουργούν κόκκινα εξανθήματα.

Γι’ αυτό οι ειδικοί των εργαστηρίων Carnaby®, δημιούργησαν την τέλεια λύση για απαλότητα σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές που πραγματικά διαρκεί περισσότερο. Όπως και στο πρόσωπο, οι ευαισθητες περιοχές χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή και τα προϊόντα Carnaby® έχουν δημιουργηθεί επιδέξια για να σας προσφέρουν βελούδινο δέρμα για αρκετές εβδομάδες. Με εμπειρία 40 ετών και εξειδίκευση στην αποτρίχωση, το Carnaby® έχει τις λύσεις που χρειάζεστε.

Ριζική αποτρίχωση με ζεστό κερί

Το ζεστό κερί είναι κατάλληλο για χρήση σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές, όπως οι μασχάλες και το μπικίνι.

Εφαρμογή
Καθαρίζετε με επιμέλεια την επιδερμίδα σας, ώστε να μην υπάρχουν ίχνη λιπαρότητας, θερμαίνετε το περιεχόμενο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει και να αποκτήσει την όψη του μελιού, το αφήνετε να κρυώσει για λίγο και απλώνετε μια λεπτή και ομοιόμορφη στρώση κεριού στο μέρος που θέλετε να αποτριχώσετε. Τραβήξτε την επίστρωση προς την αντίθετη φορά των τριχών.

Πλεονεκτήματα
Το κερί είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης. Αφήνουν βελούδινο δέρμα, ενώ τα αποτελέσματά τους διαρκούν έως και 5 εβδομάδες, αφού οι τρίχες αφαιρούνται από τη ρίζα τους. Με την πάροδο του χρόνου οι τρίχες βγαίνουν πιο λεπτές και αραιές.

Μειονεκτήματα
Στην αρχή η χρήση είναι επώδυνη, ενώ απαιτείται επιδεξιότητα. Συχνά προκαλείται ερεθισμός, γι αυτό καλό είναι την ημέρα της αποτρίχωσης να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο και το μπάνιο σε θάλασσα ή πισίνα. Επίσης, οι τρίχες πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία χιλιοστά για να αφαιρεθούν.

Αποκτήστε σήμερα την καινοτόμο κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία των εργαστηρίων Carnaby® για προσωπικές στιγμές ομορφιάς και περιποίησης σε ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ζεστό κερί Carnaby® με μεταλλική βάση και ρεσώ δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για να κάνετε ριζική αποτρίχωση στο σπίτι, με απόλυτη ασφάλεια. Με την ειδική μεταλλική βάση και το ρεσώ ξεχνάτε τα γκαζάκια και τις εστίες και δημιουργείτε στο μπάνιο σας την ιδανική ατμόσφαιρα για την προσωπική σας περιποίηση. Αφιερώστε στον εαυτό σας λίγο παραπάνω χρόνο, για ριζική αποτρίχωση με ζεστό κερί και θα έχετε λεία και απαλή επιδερμίδα, για πάνω από 4 εβδομάδες.

Καλλυντική αποτρίχωση με ταινίες κρύου κεριού

Οι αποτριχωτικές ταινίες για το πρόσωπο των Εργαστηρίων Carnaby®έχουν το ιδανικό μέγεθος για εφαρμογή σε κάθε σημείο των ευαίσθητων περιοχών χωρίς προετοιμασία. Εξασθενίζουν την τρίχα κάνοντας κάθε επόμενη εφαρμογή ακόμα πιο απλή!

Εφαρμογή
Θερμαίνετε την ταινία στην χούφτα σας και χωρίζετε πολύ προσεκτικά κάθε ταινία, ώστε να μοιραστεί το κερί ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές. Απλώστε την ταινία σε καθαρή και στεγνή επιφάνεια, πιέζοντας προς την φορά των τριχών, ώστε να κολλήσει απόλυτα στην επιδερμίδα και τραβήξτε απότομα την ταινία αντίθετα από την φορά των τριχών και παράλληλα προς το δέρμα.

Πλεονεκτήματα
Το κρύο κερί είναι αποτελεσματικό και προσφέρει μεταξένιο αποτέλεσμα για 2 έως 4 εβδομάδες. Είναι πολύ οικονομική μέθοδος, γρήγορη και εύκολη.

Μειονεκτήματα
Οι τρίχες δεν αφαιρούνται από την ρίζα και επανεμφανίζονται σχετικά γρήγορα. Συχνά προκαλείται ερεθισμός. Επίσης, οι τρίχες πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία χιλιοστά για να αφαιρεθούν.

Επαγγελματική αποτρίχωση με κρύο κερί Roll-on

Το κρύο κερί Roll-on των Εργαστηρίων Carnaby®για το σώμα φέρνει την επαγγελματική αποτρίχωση στο σπίτι και απομακρύνει την τριχοφυΐα, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Με το πρωτοποριακό Roll On, η επαγγελματική αποτρίχωση είναι τώρα … παιχνίδι και κρατάει το δέρμα σας μεταξένιο για πάνω από 4 εβδομάδες.

Εφαρμογή
Το κρύο κερί σε ρολέττα των Εργαστηρίων Carnaby®είναι έτοιμο για χρήση. Ξεβιδώστε την ρολέττα και αφαιρέστε το προστατευτικό κάλυμμα. Εφαρμόστε την κεφαλή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ζεσταίνετε το σωληνάριο με απλή μάλαξη της συσκευής ανάμεσα στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε μία λεπτή στρώση υλικού, αντίθετα προς την φορά των τριχών. Κολλήστε πάνω στην λεπτή στρώση, την υφασμάτινη ταινία και τραβήξτε απότομα την ταινία, αντίθετα από την φορά των τριχών

Πλεονεκτήματα
Το Roll-on είναι μία επαγγελματική μέθοδος αποτρίχωσης που αφήνει βελούδινο δέρμα, έως και 4 εβδομάδες. Με την πάροδο του χρόνου οι τρίχες βγαίνουν πιο λεπτές και αραιές. Είναι πολύ οικονομική μέθοδος, όταν την εφαρμόζετε μόνες σας.

Μειονεκτήματα
Οι τρίχες δεν αφαιρούνται από την ρίζα, όπως με το ζεστό κερί. Συχνά προκαλείται ερεθισμός. Επίσης, οι τρίχες πρέπει να είναι τουλάχιστον τρία χιλιοστά για να αφαιρεθούν.

Καλλυντική αποτρίχωση με αποτριχωτική κρέμα

Για την έξοδο της τελευταίας στιγμής και για τις ευαίσθητες περιοχές, τα Εργαστήρια Carnaby®δημιούργησαν την αποτριχωτική κρέμα Carnaby®. Η απαλή αποτριχωτική κρέμα αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά τις τρίχες, σε ευαίσθητες περιοχές, όπως το πρόσωπο. Η δραστική σύνθεση της απομακρύνει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ενώ τα μαλακτικά της συστατικά προσφέρουν ακαταμάχητη επιδερμίδα.

Εφαρμογή
Απλώστε την κρέμα ομοιόμορφα με την ξύλινη σπάτουλα, έτσι ώστε να καλύπτει τις τρίχες. Περιμένετε 5-6 λεπτά (όχι περισσότερο από 10 λεπτά) και αφαιρέστε την κρέμα με τη βοήθεια της πλαστικής σπάτουλας. Ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο κρύο νερό, αποφεύγοντας τη χρήση σαπουνιού ή αλκοόλ.

Πλεονεκτήματα
Είναι μια εξαιρετικά γρήγορη και εντελώς ανώδυνη μέθοδος. Δεν χρειάζεται καμιά προετοιμασία και μπορείτε να «εκθέσετε» άμεσα το σημείο που αποτριχώσατε στα μάτια των άλλων. Μετά τη χρήση τους το δέρμα παραμένει ιδιαίτερα απαλό, καθώς με την απομάκρυνση των τριχών απομακρύνονται και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος (η συσσώρευση νεκρών κυττάρων κάνει «άγριο» και θαμπό το δέρμα).

Μειονεκτήματα
Δεν αφαιρούν τις τρίχες από την ρίζα τους , με αποτέλεσμα να ξαναφυτρώνουν γρήγορα. Κάποιες φορές προκαλούν ένα προσωρινό «άσπρισμα» της περιοχής που χρησιμοποιήθηκαν.

Φροντίδα ομορφιάς με αποχρωστική κρέμα Magic Blond(ΤΜ)

Εάν δεν έχετε εξοικειωθεί ακόμα με την ιδέα της αποτρίχωσης ή αν το διάστημα ανάμεσα σε δύο αποτριχώσεις σας φαίνεται μεγάλο, δοκιμάστε την αποχρωστική κρέμα Magic Blond.
Ένα μοναδικό προϊόν των εργαστηρίων Carnaby, που αφήνει την επιδερμίδα σας απαλή ενώ εξαφανίζει ακόμα και τις σκουρόχρωμες τρίχες… μαγικά!

Εφαρμογή
Καθαρίστε την περιοχή που θέλετε να αποχρωματίσετε με κρύο νερό και σαπούνι. Φτιάξτε το μίγμα σύμφωνα με τις οδηγίες και απλώστε το μίγμα με την σπάτουλα στην περιοχή που θέλετε να ξανθύνετε, καλύπτοντας τελείως τις τρίχες. Μετά από 15 λεπτά αφαίρεστε το μίγμα, με την βοήθεια της σπάτουλας.Ξεπλένετε καλά με κρύο νερό.

Φροντίδα ομορφιάς με ανασταλτικό ζελέ τριχοφυΐας Viso Blue(ΤΜ)

Για πότε έχετε σχεδιάσει την επόμενη αποτρίχωση; Με το επαναστατικό προϊόν VISO BLUE GEL των εργαστηρίων Carnaby θα βγείτε … εκτός προγράμματος! Χάρη στο φυτικό συστατικό CapislowTM η επανεμφάνιση της τριχοφυΐας καθυστερεί σημαντικά.

Εφαρμογή
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Viso Blue Gel, μετά από οποιαδήποτε μέθοδο αποτρίχωσης. Μετά από την αποτρίχωση, στεγνώστε καλά το δέρμα σας. Εφαρμόστε αμέσως το Viso Blue Gel στην περιοχή που επιθυμείτε. Κάντε ελαφρό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως το ζελέ. Για καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να επαναλαμβάνετε την διαδικασία δύο φορές την ημέρα για 28 ημέρες.

Comments are closed.